Stäng

Nöje

Big Mac kommer att förändras - för första gången på 50 år!

Vi har faktiskt ingenting emot denna förändring - frågan är hur du ställer dig till den?
En Big Mac är alltid, och kommer alltid att vara, den klassiska donkenburgaren. Äter du kött så älskar du Big Mac - det är ungefär på den nivån vi har lärt oss att älska den evige klassikern som aldrig gör oss besvikna. 
Förändringens vindar blåser dock även inne på McDonalds. Big Macen är på väg att förändras - för första gången på 50 år.


Den goda nyheten är att Big Mac som du känner den inte kommer att tas bort ur sortimentet. Istället kommer det att lanseras två nya versioner av den - en storebror och en lillebror, skulle man kunna säga. Mac Jr samt Grand Mac.

Mac Jr är tänkt att vara en mindre version av den klassiska dubbelburgaren, alltså inte dubbel - men med samma uppbyggnad och samma ingredienser. 
Grand Mac är precis vad det låter som: en enormt stor Big Mac. Både i omkrets, höjd och tjocklek. Everything is big in America, right?

Testburgarna säljs just nu på några provrestauranger i Texas och Ohio. Där kommer de att säljas under en provperiod fram till den sjätte juni (6/6), och efter det tar de ställning till om även resten av världen kommer att få ta del av den nya Big Mac-familjen. Om det går igenom så kommer alltså den klassiska Big Macen, som vi är vana vid, att bli mellan-alternativet!


Dela artikeln

Dela på Twitter