Stäng

Nöje

Den äckliga anledningen till att du ska tacka nej till is på krogen!

Det här vill du inte ha flytande i din drink!

Det finns inget bättre än en iskall drink eller läsk med massor av härliga isbitar i. Eller hur? Den här upptäckten får nog många att ändra åsikt.

Nej, det är inte längre värt risken med isbitar i drickan. Ett äckligt avslöjande bevisar oron som många länge haft: ismaskinen blir aldrig städad. Lager på lager av damm, smuts, mögel och geggiga bakterier ligger och frodas inne i ismaskinen - och det åker med rätt ner i din dricka. Följderna av att få i sig den typen av bakterier är inte snälla mot din kropp.

En person på Reddit lade nyligen ut en bild som får många att hålla för munnen. Hen jobbar på restaurang och drog en papperstuss längs med väggen i ismaskinen. Det här är vad hen hittade.Medan många tyckte att det var just hennes arbetsplats som var särskilt äcklig och smutsig, så svarade flera andra att detta inte är någonting ovanligt. "Ja, det där är normalt", sa en. "De fylls upp med damm och mögel utan att någon ser, och när ingen städar så blir det bara värre. Det händer oftare än folk tror."

Faktum är att detta verkar vara ett återkommande problem inom bar- och restaurangvärlden. En färsk undersökning visar att 6 av 10 populära restauranger hade mer bakterier i sin ismaskin än på toaletten - McDonalds och Starbucks för att nämna några.

Självklart är inte alla ismaskiner på alla restauranger så här smutsiga, men å andra sidan kan man aldrig vara säker.

Kommer du att sluta ha is i din dricka efter det här?


(Källa)

Dela artikeln

Dela på Twitter