Stäng

Nöje

Hon har spenderat nästan 200 000 kr på att se ut som Disney-prinsessor!

Tusentals kronor och tusentals timmar har hon lagt ner - men det är för något otroligt fint!
1
Det här är 25-åriga Sarah Ingle från Denver, Colorado. Ända sedan hon var liten har hon, likt många andra unga tjejer, drömt om att bli en Disney-prinsessa. Alla har sina egna favoriter bland de vackra prinsessorna, men för de allra flesta slutar drömmen när man växer upp. Men inte för Sarah. Hon kämpar fortfarande för sin dröm att faktiskt vara en av dem.
2
På dagarna jobbar Sarah som marknadschef, men på fritiden är hon Disneyprinsessa. Hon har över 17 olika kostymer, 16 peruker och så mycket smink att det knappt går att räkna. Allt detta för att kunna klä ut sig till de kända prinsessorna.
3
Det är inte vilka kostymer eller peruker som helst, heller. Hon kan leta i veckor över hela världen efter rätt typ av material och färg, oavsett vad det kostar, och sedan sy upp sina egna outfits. Hon säger själv att det är en väldigt invecklad process att få allt så likt som möjligt. Dessutom tar det väldigt lång tid att få på sig allt - och sminket är en historia för sig. Där måste hon sminka upp nya konturer i ansiktet för de karaktärer som har smalare ansikte än hon själv.

Dela artikeln

Dela på Twitter