Stäng

Givande

Pappan lär barnen en läxa dem sent ska glömma - Slänger alla julklappar i elden

Pappan slänger in barnens julklappar i elden, detta för att barnen ska lära sig en läxa!

Julen har så länge det moderna samhället existerat varit barnens favorit dag, det är nämligen den dagen på året förutom när man fyller år som man brukar få presenter. Detta i form utav julklappar! 

Man brukar alltid höra tomten säga "Finns det några snälla barn här?" Var på ungarna alltid brukar svara ja! Men vi föräldrar vet mycket väl att barn inte alltid är så snälla, i bland går dom oss på nerverna och lyssnar inte på ett ord man har att säga.. 

årets julklapp

Det är ingen som har sagt att det är lätt att vara förälder till unga människor, men vi gör vårat bästa! Farsan Scotty B, hade lite problem med att barnen inte gjorde som han sa, så han bestämde sig för att lära dom en läxa dom sent kommer att glömma..

Han bestämde sig för att lura skiten ur sin dotter, genom att ge sig på det dom älskar mest med julen. Nämligen julklapparna!

årets julklapp 2018

I klippet nedan får du se hur Scotty har förberett ett tomt paket och slagit in det med julpapper, han ber sedan sina döttrar att hämta paketet. Det är nu han bestämmer sig för att visa att man inte kan bete sig hur som helst om man vill ha presenter..

Han går till eldstaden och slänger in paketet i elden.. Var på hela helvetet bryter loss! 

Det är så roligt att vi inte kan sluta skratta, men samtidigt känner vi oss som riktigt hemska människor.. Den stackars lilla dottern trodde nämligen att paketet var RIKTIGT!

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Dela artikeln

Dela på Twitter