Att campa utomhus är en rolig sommaraktivitet för hela familjen. Det finns så många saker att göra när man campar, från fiske och vandring till bad och spel. I det här blogginlägget ger vi dig en lista med aktiviteter som alla i familjen kommer att gilla. Camping är ett utmärkt sätt att komma ut och njuta av naturen samtidigt som du tillbringar tid med dina nära och kära. Så vad väntar du på? Börja packa!

Oavsett vilken typ av campingresa du planerar i sommar är en sak säker – du kommer att behöva ett tält! Men med alla olika typer och storlekar av tält på marknaden, hur vet du vilket som är rätt för dig? Här är några saker att tänka på när du väljer ett tält för ditt nästa campingäventyr:

– Hur många personer kommer att använda tältet? Du vill försäkra dig om att det finns tillräckligt med utrymme för att alla ska kunna sova bekvämt.

– Hur ser väderprognosen ut? Om du förväntar dig dåligt väder ska du se till att tältet klarar av det. Vissa tält är bättre lämpade för regn och vind än andra.

– Var kommer du att slå läger?

Backpackinglight är ett av Europas första lättviktsbutik för friluftsliv och erbjuder mängder av olika tält som bland annat lättviktstält och vandringstält. Det senaste i deras sortiment är bikepackingtält som enkelt tas med på din cykel. Checka in detta läckra bikepackingtältet från varumärket Big Agnes!