Letar du efter en pålitlig och pålitlig villainspektion i Stockholm, Eskilstuna och Västerås? Då behöver du inte leta längre än till Besiktningsbyrån. Vi är de ledande specialisterna på villabesiktning i området och har levererat kvalitativa och effektiva besiktningar i mer än 20 år. Vi strävar efter att våra kunder ska få bästa möjliga upplevelse när det gäller villabesiktningar. Läs vidare för att få veta mer om vad vi kan erbjuda. 

Varför välja Besiktningsbyrån? 

På Besiktningsbyrån anser vi att ingen villa är den andra lik. Därför har vi ett skräddarsytt tillvägagångssätt för varje enskild inspektion vi utför. Vårt team av erfarna yrkesmän har stor kunskap om alla aspekter av villainspektion och skräddarsyr sitt tillvägagångssätt beroende på din specifika situation. Från att kontrollera den strukturella integriteten hos din fastighet till att se till att alla säkerhetsfunktioner uppfyller kraven, kommer våra experter att se till att din villa inspekteras grundligt och noggrant. 

Vi tillhandahåller också en omfattande rapport med detaljerade uppgifter om eventuella områden där förbättringar bör göras samt eventuella hälso- eller säkerhetsrisker som fastigheten utgör. Denna rapport fungerar som ett ovärderligt verktyg för både nuvarande och framtida ägare av fastigheten, så att de kan hålla koll på dess skick över tid. Om något arbete behöver göras för att få fastigheten att leva upp till standarden kan vi dessutom ge rekommendationer om pålitliga entreprenörer som kan utföra dessa uppgifter snabbt och effektivt. 

Vad vi täcker 

På Besiktningsbyrån täcker vi alla aspekter av villainspektioner, inklusive elektriska system, VVS-system, ventilationssystem, brandsäkerhetssystem, kontroller av strukturell integritet och mycket mer. Vårt team är uppdaterat med alla relevanta bestämmelser och koder så du kan vara trygg i vetskapen om att din villa inspekteras i enlighet med industristandarderna. 

På Besiktningsbyrån förstår vi hur viktigt det är för både köpare och säljare att ha tillgång till korrekt information om fastighetens skick innan de ingår en transaktion eller skriver under ett hyresavtal. Därför strävar vi efter att tillhandahålla kvalitetsbesiktningar till konkurrenskraftiga priser för att hjälpa alla att hitta sinnesro när det är dags att köpa eller hyra en bostad i Stockholm, Eskilstuna eller Västeråsområdet. Kontakta oss redan idag om du vill ha mer information om våra tjänster eller om du behöver hjälp med att hitta en pålitlig entreprenör för reparationer eller underhållsarbeten efter att vår första inspektion är klar!