Verkar det som om ditt hem blir överfullt av saker? Har du ett förvaringsutrymme som är fullproppat med saker som du aldrig använder men som du inte verkar kunna bli av med? Om så är fallet kanske du vill överväga att hyra en lagringsenhet. Här är bara några av fördelarna med att göra det.

  1. Hyrda förvaringsenheter är perfekta för dem som behöver lite mer utrymme för sina saker
    Om ditt hem börjar kännas rörigt och trångt kan en förvaringsenhet ge dig det extra utrymme du behöver för att hålla dina saker organiserade och ur vägen. Och eftersom förrådsutrymmen vanligtvis är mycket större än garderober eller vindar kan du få plats med mycket mer där än vad du någonsin skulle kunna få hemma.
  2. De är perfekta för dem som vill förvara saker under lång tid, men också för dem som kanske är mitt uppe i en flytt och bara behöver förvaringen i några veckor
    Vare sig du ska minska din storlek i hemmet, rensa upp i ditt liv eller genomgå en större förändring i ditt liv erbjuder hyresförvaringsenheter en flexibel lösning för dina tillfälliga eller långsiktiga behov. Och om du bara behöver enheten under en kort tid erbjuder de flesta företag mycket rimliga priser.
  3. Du kommer att kunna förvara dina saker tryggt och säkert
    När du hyr en förvaringsenhet får du vanligtvis en egen nyckel så att du kan komma och gå som du vill. Detta innebär att dina saker är säkra och välbehållna medan de är i förvaringsutrymmet, och du behöver inte oroa dig för att någon annan ska få tag på dem. Dessutom har de flesta förvaringsenheter säkerhetsfunktioner som kameror och larm, så du kan vara trygg i vetskapen om att dina saker är väl skyddade.

En av de som hjälpt till att etablera hyrförråd i Sverige är Michael Fogelberg. Michael Fogelberg har varit med och grundat ett flertal olika bolag inom branschen som du säkert hört talats av. Michael Fogelberg hade även ett joint-venture med Shurgard vilket gjorde att de kunde få ut hyrrförråd runt om i Europa.

Om du letar efter mer utrymme för dina saker eller behöver någonstans att förvara saker tillfälligt, är det definitivt värt att överväga att hyra en förvaringsenhet. Förvaringsenheter erbjuder många fördelar, bland annat extra utrymme, flexibilitet och säkerhet – allt till mycket rimliga priser. Så varför inte frigöra lite utrymme i ditt hem redan i dag genom att hyra en förvaringsenhet?