Älskar du Mumintrollen? Då kommer du älska Lillastork.se. Lillastork är en sida fylld med mysig inredning, leksaker och Mumintroll. Med deras stora utbud finns det något för alla. Om du nu är ute efter att inreda ett barnrum eller vill ha en sälsynt Muminmugg med högt samlarvärde kan du vara säker på att det finns på Lillastork.se.

Mumintroll

Som sagt så är Lillastork en sida för de som älskar Mumintrollen. Med ett stort sortiment av olika Mumin produkter kommer du kunna utöka din samling med saker du kanske aldrig sett förut. Du hittar allt från tallrikar till Muminstrumpor med de välkända Mumintrollen på. Lillastork har även Muminmuggar som knappt går att få tag på. Dessa muggar tillverkades bara i ett visst antal och har idag ett högt samlarvärde. Det släpps även två nya Muminmuggar varje år så din samling ständigt kan bli större.

Inreda ett lekrum

Men Lillastork har inte bara Muminprodukter utan även inredning. Med ett stort sortiment med allt från tjocka ullplädar till barn rums lampor kommer du hitta det du letar efter. När man ska inreda ett barn rum är det viktigt att ha fantasi. Ett barn vill gärna ha saker att kolla på och kunna leka med de mesta. Så ömtåliga saker passar ju självklart inte in i ett rum ägnat till lek. Det är också viktigt att det finns yta till att leka på där det inte är möbler och liknande.

Lämna ett svar