Du har ett litet men trevligt vardagsrum och letar efter en soffa. Låt oss rekommendera en bäddsoffa! En bäddsoffa är den perfekta möbeln för små utrymmen eller för dem som gillar att underhålla övernattande gäster. På dagen kan den användas som en bekväm plats att titta på tv eller koppla av med en bok. På natten omvandlas den snabbt och enkelt till en säng och ger gästerna en mysig plats att sova på. Eftersom de är så mångsidiga är bäddsoffor ofta billigare än att investera i både en soffa och en säng. Vissa bäddsoffor har även förvaringsmöjligheter, till exempel lådor eller skåp, som kan användas för att förvara extra sängkläder eller handdukar.  

Den vanligaste typen av bäddsoffa är den som kan fällas ut till en enkelsäng. Dessa är vanligtvis utformade för att en person ska kunna sova på dem och är perfekta för små utrymmen. Det finns dock även bäddsoffor som kan fällas ut till dubbelsängar. Dessa är idealiska för par eller familjer som behöver en extra säng för gäster. När det gäller storlek finns bäddsoffor i alla former och storlekar. Det finns vanliga 2- och 3-sitsiga modeller samt större divanmodeller. 

Oavsett om du letar efter en gäst säng eller helt enkelt behöver mer sovplats i ditt hem är en bäddsoffa en mångsidig möbel som garanterat kommer att vara till nytta.