Hos oss på Skoj.se kan du glädjas åt ett omfattande utbud av pooler till priser som verkligen sticker ut. Oavsett om du är ute efter en kompakt och prisvärd pool eller en rymlig pool med uppvärmning har vi det som passar dina specifika behov. Vi är stolta över att presentera vårt handplockade urval av marknadens mest eftertraktade pooler, exklusivt för dig.

Våra pooler är designade för att vara självbärande och passar utmärkt både som övermarkspooler och som en integrerad del av din utomhusmiljö. Du har möjligheten att placera poolen direkt i gräsmattan eller bygga in den på din altan – valet är helt ditt!

I vår onlinebutik finner du pooler och tillbehör till förmånliga priser. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av tillbehör som passar till de flesta pooler. Vid eventuella frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för personliga råd och tips gällande din pool.

Utforska vår breda kollektion av pooltillbehör och reservdelar. Vår mångsidiga produktserie gör det enkelt för dig att hitta exakt det du behöver, vare sig det rör sig om poolrengöring, uppvärmning eller praktiska tillbehör. Vi kan försäkra dig om att varje produkt i vårt sortiment håller en exceptionell kvalitet för att du ska känna dig helt förtroendefull i ditt val av pool och tillbehör från Skoj.se.

Information om våra fantastiska pooler!

Vi är glada över att kunna erbjuda pooler av överlägsen kvalitet till våra fantastiska kunder till priser som verkligen är oslagbara! På Skoj.se står du i centrum, och vår passion är att överträffa dina förväntningar med våra spännande och intressanta pooler. Genom att eliminera onödiga mellanhänder och sälja pooler direkt från vårt lager till dig, säkerställer vi att du får din drömpool utan förluster eller onödiga förseningar.

Vi handlar i stora volymer av högkvalitativa pooler till förmånliga priser, vilket återspeglas i våra otroligt konkurrenskraftiga priser. Dessutom strävar vi ständigt efter nya sätt att förbättra och utveckla våra poolprodukter genom att påverka tillverkningsprocessen direkt. På så sätt kan vi erbjuda dig de allra bästa poolerna på marknaden.

När du väljer att köpa din drömpool hos Skoj.se kan du vara säker på att du får en högkvalitativ pool till ett oslagbart pris. Så varför vänta? Köp din drömpool idag på Skoj.se och låt oss ta hand om resten!

Designa en lyxpool

Upptäck Våra Pooler i Verkligheten!

Vi är entusiastiska över att erbjuda ett omfattande utbud av högkvalitativa pooler som passar alla behov och budgetar. För att säkerställa din nöjdhet med ditt köp ger vi dig möjligheten att utforska våra fantastiska pooler och tillbehör personligen. Besök vår utställning för att se, känna och uppleva våra produkter på riktigt.

Vår utställning är en plats där du kan få expertvägledning och svar på dina frågor för att hitta den perfekta poolen för dina behov. Vi tror att det är viktigt för dig att kunna inspektera en pool innan du köper den, och våra experter finns där för att göra den processen smidig för dig.

När du har valt din idealiska pool tar vi hand om resten. Med en effektiv logistik ser vi till att din pool levereras så snabbt som möjligt efter beställningen. Vi håller dig också informerad om leveransdatumet så att du kan förbereda dig för att välkomna din nya pool från Skoj.se.

Din trygghet är vår prioritet genom hela köpprocessen. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och guida dig på vägen till din perfekta pool. Kontakta oss idag för mer information om våra pooler, tillbehör och tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den idealiska poolen för ditt unika behov!

Miljövänlig uppvärmning av pool med solvärme

Vi är stolta över att erbjuda en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning av din pool – solvärme! Lyssnande på våra kunders önskemål har vi gjort vår solvärmematta kortare (4,5 m) och mer prisvärd för att passa fler behov och poolmodeller.

För att maximera effekten och värmen i en stor pool kan anläggningen enkelt utökas med flera mattor. Vår PVC-solvärmematta med 32 kanaler, ansluten till poolens pump, erbjuder imponerande effektivitet. Den kan monteras på marken, mot poolväggen eller på ett tak nära poolen för optimalt solutnyttjande.

Vi är redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för din pooluppvärmning. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller råd!

Förläng Din Poolsäsong med Miljövänlig Solvärme

Ett väl dimensionerat solvärmesystem från oss kan höja pooltemperaturen med 6-8 grader och förlänga badsäsongen. Detta energisnåla och miljövänliga sätt att värma upp poolen ger längre njutning samtidigt som du sparar på uppvärmningskostnaderna.

Installationen är enkel och smidig, och systemet är lätt att plocka ner vid behov. Solvärmesystemet värmer upp din pool snabbt när solen skiner, vilket låter dig njuta av bad tidigare under säsongen.

Vår PVC-solvärmematta med kanaler för pumpanslutning kan placeras på marken, mot poolväggen eller på ett tak nära poolen. För större pooler eller ökad effekt kan anläggningen enkelt utökas med flera mattor.

Kom ihåg att pumpen klarar av att trycka upp vattnet genom solvärmemattan upp till ca 3-4 m. Vid högre höjd reduceras flödet, men oroas inte! Vi erbjuder även ett Trevägsset för enkel avstängning av solvärmen vid dåligt väder och för att möjliggöra problemfri poolskötsel, som exempelvis dammsugning.

Vanliga Frågor om Pooler

Vad kostar det att bygga pool?
Kostnaden för att bygga en pool varierar beroende på faktorer som poolens storlek, materialval och installationens omfattning. Vi erbjuder prisvärda alternativ, inklusive självmonteringsbara pooler för att minska kostnaderna.

Vad kostar en pool i månaden?
Månadskostnaden för poolunderhåll varierar med faktorer som poolens storlek, reningssystem och användning. Det inkluderar även produkter för rengöring, kemikalier och energikostnader. Kontakta oss för detaljerad information.

Får man bygga pool utan bygglov?
I många fall är det tillåtet att bygga pool utan bygglov, men kriterierna varierar mellan kommuner. Kontakta din byggnadsnämnd för aktuell information och för att säkerställa överensstämmelse.

Vilken typ av pool är billigast?
En ovanmarkspool är ofta det mest kostnadseffektiva och praktiska alternativet. Den passar särskilt bra på sluttande tomter och integreras väl i trädgården.

Vad kostar det att fylla en pool?
Kostnaden för att fylla en pool varierar beroende på storlek och vattenpris. Att själv fylla poolen är generellt billigare, med kostnader runt 15-20 kr/m³.

Hur ofta ska man chockklorera en pool?
Frekvensen av chockklorering beror på poolstorlek, användning och vattenkvalitet. Generellt kan det behövas en till två gånger per månad under säsongen, men övervaka vattnet regelbundet för bästa resultat.

Hur lång tid tar det att värma upp en pool?
Tiden för uppvärmning varierar med poolstorlek, uppvärmningssystem och önskad temperatur. Det kan ta 24-72 timmar att nå en behaglig badtemperatur. Kontakta oss för specifik uppskattning baserat på dina behov.