Söker du efter ett par billiga Airpods hörlurar så kan det faktiskt vara värt att titta närmre på Earpods pro. På så sätt får du ett par riktigt bra earpods som liknar originalet. Tekniken som används är oftast snarlik men i det dyrare märket ingår det mycket saker som inte i sig påverkar tekniken bakom.

Du kan således få ett par riktigt bra earpods som du kan använda till vardags när du är ute och reser och behålla dina vanliga airpods hemma eller på jobbet utan att behöva känna att du behöver använda dessa på träningen eller i situationer där du riskerar att lägga bort dessa av misstag, då är ett par Earpods Pro, då dessa har ett rimligt pris tillsammans med en riktigt bra funktion.

Ska du ge dig ut på en resa med tåg, flyg eller med kompisar ute på vägarna så är det lätt att glömma bort vad man lagt sina trådlösa hörlurar. Det är även en fördel att ha med sig som ett par backuphörlurar om kompisen glömt sina egna eller får problem med sina trådburna.

Ska du ut på fest eller förbereda dig för sol och bad?

Då kan du titta närmre på IPL laser hårborttagningsmaskin, som är en suverän lasermaskin för enkel hårborttagning som håller sig längre än många andra typer av hårborttagning, men det kan även vara bra att använda en hårtrimmer för de tillfällen när det behövs en enklare tillgång till hårborttagning. Har du provat en rengöringsmaskin för ansiktet någon gång? Det är ett smidigt system för att rengöra ansiktet skonsamt och istället för att använda dig av andra verktyg och avancerade krämer för exempelvis exfoliering.

Är du ute på språng och vill leva ett aktivt liv men du behöver inte en dyr smartwatch utan kan nöja dig med alla funktionerna till ett bättre pris då kan du kolla lite på smart prylar och om det är ett aktivitetsarmband som du är mer i behov av eller en smartwatch t500 som har många funktioner till ett överkomligt pris.