År 1993 grundades det svenska leksaksföretaget JaBaDaBaDo av Eva och Calle Eliasson, som designar och tillverkar träleksaker. Sedan dess har omfattningen utökats och verksamheten har vuxit. Idag säljs deras egendesignade leksaker och barnmöbler i Skandinavien och större delen av Europa. JaBaDaBaDo är nu ett klassiskt svenskt varumärke synonymt med träleksaker och barnrumsinredning med lekfull och stilren design.

Glädjen och lekfullheten från barn har alltid varit varumärkets utgångspunkt för att designa och forma våra produkter. Dem strävar ständigt efter att producera roliga leksaker och fina inredningsdetaljer som gör barnrummen bekväma och personliga för dem att kunna skapa sin egna magiska lilla värld.

JaBaDaBaDo tillverkar sina produkter i hållbara och naturliga materialval såsom trä och bomull med sin fokus på färg, form och funktion. Med en enkel och stilren design med innovativa färger och mönster skapar detta varumärke roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer för barn.

Är du intresserad av deras produkter bör du besöka Emelies Butik. Där finner du mängder av leksaker, barnkläder och babyprodukter online!